Vegán ételek

Petrezselymes új burgonya párolt lila káposztával

 

 

Hozzávalók:

 

- 1 kg új burgonya

- 1 csokor petrezselyem

- 1 kg lila káposzta

-  só, bors, köménymag, szezámmag

- 1 ek. kókusz olaj

 

Elkészítés:

 

Burgonya: A petrezselyem levelet kókusz olajon megfuttattam, rá az újkrumplit meg egy kis vizet, és sóval borssal puhára főztem. 

Káposzta: Hagymát pirítottam, és a feldarabolt  lila káposztát sóval borssal köménymaggal puhára főztem. 

 Kukoricás tészta

 

 

Hozzávalók:

 

- 1 db kukorica konzerv

- 20 dkg tészta

- só, bors, vegamix

- sörélesztő pehely

 

Elkészítés:

 

Kukorica konzervet egy kis vízben felfőztem vegamix, só, borssal,  egy kis részét turmixoltam és visszaöntöttem, meg sörélesztő pelyhet szórtam bele. Főtt tésztával tálaltam.